Zinzino blijft onze markten in Azië uitbreiden, tijd om te verwelkomen - Taiwan!

We zijn verheugd om het nieuws te delen dat Zinzino nu opnieuw heeft uitgebreid en de nieuwe en opwindende markt van Taiwan aan de Zinzino-kaart heeft toegevoegd. Ons bedrijf gaat echt van kracht tot kracht en zijn verheugd om een nieuwe markt toe te voegen aan onze uitbreiding in Azië.

Vanaf nu lanceren we een nieuwe nationale site die Taiwanese partners kunnen gebruiken, zodat u het bedrijf van uw dromen kunt opbouwen!

VOOR TAIWAANSE PARTNERS EN KLANTEN REEDS GEREGISTREERD IN GLOBAL
Maakt u zich geen zorgen! Alles is op de beste manier voorbereid zodat de overgang van uw Global Account naar Taiwanese Account voor u zo gemakkelijk mogelijk zal zijn. Er is een aparte e-mail verzonden naar alle bestaande Partners.

LESS FUSS - MORE CONVENIENT
Met deze lancering is alles gewoon veel handiger voor u! U en uw klanten kunnen op onze website winkelen in lokale valuta; Nieuwe Taiwanese dollar (NT$) en uw klanten kunnen nu genieten van onze voordelige abonnementsaanbiedingen. Zendingen zullen ook zowel goedkoper als sneller zijn, aangezien we rechtstreeks vanuit ons magazijn in Taiwan verzenden.

Als je het lanceringsevent aanstaande dinsdag hebt gemist, geen probleem! De opname zal binnenkort beschikbaar zijn op Zinzinotv.

Bekijk de details hieronder (Engels) voor alle bronnen en informatie die u nodig heeft om uw bedrijf uit te breiden naar deze nieuwe markt.
https://zinzinowebstorage.blob.core.windows.net/filelibrary/ENG-Launch-Taiwan.pdf

Vandaag verscheen een persbericht over de Soft Launch van Taiwan: Lees meer

Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.