WELKOM BIJ DE ZINZINO FAMILIE - ZUID-AFRIKA!


We zijn verheugd om het nieuws te delen dat Zinzino nu opnieuw is uitgebreid en de nieuwe en opwindende markt van Zuid-Afrika aan de Zinzino-kaart heeft toegevoegd. Ons bedrijf gaat echt van kracht tot kracht en zijn verheugd om nog een andere markt toe te voegen en deze keer ook op een gloednieuw continent!

Vanaf vandaag lanceren we een nieuwe nationale site die Zuid-Afrikaanse partners kunnen gebruiken, zodat u het bedrijf van uw dromen kunt opbouwen!

REGISTREER ALS BEDRIJF OF INDIVIDU

Partners kunnen zich als bedrijf of als particulier aanmelden. Individuen kunnen worden geregistreerd met een Zuid-Afrikaans ID-nummer of een buitenlands paspoort. Voor registratie met een buitenlands paspoort moet u een adres en bankrekening in Zuid-Afrika hebben om commissie te kunnen opnemen.

Na succesvolle upload zal de Support Department de vereiste documenten valideren en uw webaccount openen voor opnames van webaccounts.

MINDER GEDOE- MEER EENVOUD

Met deze lancering is alles gewoon veel handiger voor je! U en uw klanten kunnen op onze website winkelen in lokale valuta; South African Rand (R) en uw klanten kunnen nu genieten van onze voordelige abonnementsaanbiedingen. Zendingen zullen ook zowel goedkoper als sneller zijn, aangezien we rechtstreeks vanuit ons magazijn in Johannesburg, Zuid-Afrika, verzenden.

Als je het lanceringsevenement op 08 november hebt gemist, geen probleem! De opname zal beschikbaar zijn op vrijdag 19 november op Zinzino.tv.

Laten we beginnen! We weten dat je enthousiast bent en klaar om aan de slag te gaan, dus dit is wat je moet weten om je wereldwijde bedrijf op te bouwen in onze nieuwste markt, Zuid-Afrika.

SOUTH AFRICA SOFT LAUNCH INFORMATION SHEET

Als u uw bedrijf in Zuid-Afrika wilt uitbreiden, download dan het informatieblad met alle belangrijke informatie over onze nieuwe markt.
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.