Wat is het productieprocess van BalanceOil, waar komt de vis vandaan, kunt u de ingrediënten noemen?

De ingrediënten in BalanceOil: Vis olie, koudgeperste olijfolie, gemengde tocoferolen, smaakmakers (citrus, vanille, enz.) en vitamine D.

BalanceOil wordt gemaakt door LYSI in Ijsland. De gebruikte visolie is voornamelijk gewonnen uit kortlevende, kleine pelagische vis, zoals sardines, anjovis en markreel maar er is geen vereiste voor een specifieke soort vis en tot wel 30 verschillende soorten vis kunnen worden gebruikt als bron. De kritische factor is het vetzuurprofiel van de olie (EPA + DHA) om het effectief in balans brengen van het Omega-6:3 niveau in uw lichaam te waarborgen in 120 dagen.

De vis is wild-gevangen en komt uit diverse locaties in de Atlantische en de Stille Oceaan. De visolie is gecertificeerd door lokale autoriteiten als afkomstig uit toegestane visgebieden evenals door organisaties zoals Friend of the Sea. Onze visolie is gewonnen uit de hele onbewerkte vis. Overgebleven reststoffen worden verwerkt in diervoedsel om afval te verminderen.

De visolie is geanalyseerd en gecertificeerd om te voldoen aan alle Europese regelgeving omtrend zware metalen, gifstoffen en andere besmettingen. Bij LYSI gaat de olie door verdere raffinageprocessen om milieuverontreinigingen te verwijderen voordat het wordt gemengd met de olijfolie.

LYSI voldoet aan alle eisen voor productie en volgt GMPs (Good Manufacturing Practices) voor voedsel en farmaceutische producten.
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.