Wat houdt mijn recht op retour in?

Recht op retour
Bij Zinzino heeft u het recht op retour binnen 30 dagen zonder opgave van reden. Om gebruik te maken van uw recht op retour dient u ons (Zinzino) te informeren over uw beslissing om af te zien van uw contract/bestelling door middel van een duidelijke verklaring (e.g. een brief, fax of email). Omschrijf duidelijk dat u van gedachte bent verandert. Volg de link op de website van onze Klantenservice voor onze contactgegevens.

LET OP! Als u een Premier Klant bent met een abonnement kunnen er andere voorwaarden gelden voor uw Recht op retour. Voor meer informatie over deze voorwaarden verwijzen u naar het respectievelijke deel in onze Algemene voorwaarden.

Als u gebruik wilt maken van uw Recht op retour: 
U bent verantwoordelijk om het product in goede conditie te houden. U mag het niet gebruikt hebben, u mag natuurlijk het product inspecteren maar niet openen. Als producten beschadigd zijn heeft Zinzino het recht om om compensatie te vragen voor de waardevermindering. Als goederen onder uw toezicht verdwijnen of kwijt raken verliest u het Recht op retour.
Zinzino (Geüpdate )
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.