Waarom worden plantenstamcellen gebruikt in de huidverzorging van HANZZ+HEIDII?


Stamcellen van planten hebben het vermogen om processen die plaatsvinden in de cellen van onze huid te ondersteunen en zo het natuurlijke degeneratieproces tegen te gaan.

Tekenen van huidveroudering veroorzaakt door stress of licht kunnen effectief worden bestreden door cosmetica die plantenstamcellen bevat, evenals tekenen van vermoeidheid of gebrek aan elasticiteit.

Stamcellen van planten zijn een uiterst flexibele bouwstof, bevorderen de regeneratieve processen van onze huid en hebben een positieve invloed op het zelfvernieuwend vermogen van de huid, dat met de tijd afneemt. Hoewel de eigen stamcellen van ons lichaam zorgen voor continue vernieuwing van de huid, neemt dit vermogen steeds meer af naarmate we ouder worden.

Dit is waar plantenstamcelcosmetica tussenbeide komen: Cellulaire actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong stimuleren de huideigen collageenproductie, waardoor rimpels worden verminderd en de huid frisser, steviger en gladder wordt. Planten hebben ook uitstekende zelfgenezende krachten. Ze vormen heel snel nieuw weefsel uit overeenkomstige stamcellen - wat nog een reden is waarom plantenstamcellen zo interessant zijn om de eigen wondgenezing van onze huid te stimuleren.
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.