Waarom worden de Zinzino-supplementen aangeboden als een abonnement?


Een betere gezondheid is niet even een snelle oplossing. Het is een lange termijn investering en een persoonlijke reis, die dagelijkse toewijding vereist. De periode waarin u uw supplementen ontvangt, hangt samen met de 120 dagen die uw cellen nodig hebben om zichzelf te vernieuwen. Onze op maat gemaakte supplementen, thuisbezorgd met automatische navulling, geven je alles wat je nodig hebt op weg naar een betere gezondheid.

Onze abonnementen worden ook altijd geleverd met een Partner als onderdeel van het pakket, iemand die fungeert als uw persoonlijke welzijnsconsulent om ervoor te zorgen dat uw producten werken met uw specifieke behoeften en doelen.

U doet onze bloedtest (BalanceTest) aan het begin van uw abonnement en vervolgens nogmaals tegen het einde om uw voortgang te volgen en eventuele noodzakelijke wijzigingen in uw gezondheidsplan aan te brengen. Dat is waarom u twee testen ontvangt bij uw abonnement. Eén wordt verstuurd voordat u begint met het innemen van de producten en de andere na 120 dagen, wanneer de cellen in uw lichaam vernieuwd zijn. Op deze manier krijgt u bewijs op schrift dat u het juiste advies heeft gekregen, met producten die hun werk doen en uw lichaam weer in balans brengen.
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.