Waarom heeft Zinzino een prijsaanpassing doorgevoerd?


De reden waarom we een prijsaanpassing hebben moeten doorvoeren, is vanwege de huidige wereldsituatie met verhoogde inflatie, valutaschommelingen en hogere vracht- en grondstofkosten. Ons doel is, zoals altijd, om door te gaan met het leveren en ontwikkelen van de geïndividualiseerde, wetenschappelijk bewezen producten die ons handelsmerk zijn geworden.


Abonnement
Als uw huidige abonnement binnen de 6 maandelijkse betalingsverplichting valt, heeft de prijsaanpassing geen invloed op u totdat uw abonnementsovereenkomst voorbij is. Als uw abonnement niet meer is verbonden aan de 6 maandelijkse betalingsverplichting, dan geldt voor u de prijsaanpassing vanaf 1 mei 2023.

U kunt in uw klantaccount zien of u nog gebonden bent aan de 6 maandelijkse betalingsverplichtingen. De looptijd van een abonnement is 6 maandelijkse betalingen, na betaling van het startpakket.

Houd er rekening mee dat als u losse bestellingen plaatst naast uw abonnement, u voor deze producten direct de nieuwe prijzen betaalt.Als u niet precies weet op welke producten u bent geabonneerd, kunt u dit terugvinden op bijvoorbeeld uw factuur, de orderbevestiging of door in te loggen in uw klantaccount. Inloggen in uw klantaccount doet u door onze website www.zinzino.com te bezoeken. U klikt dan op inloggen, vult uw klantnummer en wachtwoord in. Hier ziet u hoe u kunt inloggen op uw account. Klik na het inloggen op Abonnement. Hier ziet u het product/de producten die u op uw abonnement heeft staan.


Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.