Prijsaanpassing 2023 - Vragen & Antwoorden


V - Heeft de prijsaanpassing gevolgen voor mij?

A -
Als uw abonnement binnen de abonnementsperiode valt, heeft de prijsaanpassing geen invloed op u totdat uw abonnementsperiode voorbij is. Als u meer dan 6 maandbetalingen heeft gedaan in uw abonnement, dan is de prijsaanpassing vanaf 1 mei 2023 voor u van toepassing.

V -
Hoe weet ik of mijn abonnement nog bindend is?

A -
De looptijd is 6 maandelijkse betalingen bovenop het startpakket, in uw klantaccount kunt u zien hoeveel betalingen u heeft gedaan. Houd er rekening mee dat als u losse bestellingen plaatst naast uw abonnement,  u voor deze producten de nieuwe prijs betaalt.

V -
Hoe kan ik zien op welke producten ik me abonneer?

A -
U kunt deze informatie op verschillende manieren bekijken. Bijvoorbeeld op uw factuur, orderbevestiging of door in te loggen in uw klantaccount. Hier ziet u hoe u kunt inloggen in uw account. Klik na het inloggen op Abonnement. Hier ziet u het product/de producten die u op uw abonnement heeft staan.

V -
Waarom hebben wij een prijsaanpassing doorgevoerd?

A -
De reden is de huidige wereldsituatie met verhoogde inflatie, valutaschommelingen en hogere vracht- en grondstofkosten. Ons doel is, zoals altijd, om door te gaan met het leveren en ontwikkelen van de geïndividualiseerde, wetenschappelijk bewezen producten die ons handelsmerk zijn geworden.

V -
Hoe log ik in op mijn klantaccount?

A -
U doet dit door onze website www.zinzino.com te bezoeken. U klikt op inloggen, vult uw klantnummer en wachtwoord in. U kunt er hier meer over lezen.

V -
Waar kan ik de prijslijsten in verschillende valuta vinden?

A - Hier vindt u een overzicht van de prijzen in verschillende valuta´s.
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.