Ons nieuwe product ZinoGene+ is hier!


De pioniers van op testen gebaseerde voeding nemen supplementen de toekomst in met een nieuw product (persbericht in het Engels)

Met de nieuwste productlancering neemt het wereldwijde gezondheids- en welzijnsmerk uit Scandinavië een sprong in zijn streven om de toekomst van voeding vorm te geven. ZinoGene+ is bedoeld als selectieve maatregel ter aanvulling van de dagelijkse suppletie en biedt baanbrekende resultaten voor ouder wordende lichamen door oude cellen uit te spoelen en een virtuele voorjaarsschoonmaak in het lichaam te creëren.

ZinoGene+ is de allernieuwste toevoeging aan het Zinzino-assortiment van op testen gebaseerde, wetenschappelijk bewezen natuurlijke supplementen. Het bevat een gepatenteerde mix van exclusieve, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten op basis van een complexe, geavanceerde formulering. High-end fucoidans; een natuurlijke polysacharide uit zeewier, curcumine uit kurkuma, polyfenolen, vitamine C en zink, allemaal van natuurlijke oorsprong, komen samen om de DNA-synthese en celdeling te ondersteunen en cellen in het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress op tot nu toe ongeëvenaarde niveaus.
- We lopen al tien jaar voorop op het gebied van wetenschap en natuur als het gaat om het aanbieden van geavanceerde voedingssupplementen voor het moderne dieet, legt Dag Bergheim Pettersen, CEO van Zinzino, uit. Dit product is een echte wetenschappelijke doorbraak voor ons en onze allereerste in het assortiment dat specifiek is bedoeld om ons ouder wordende lichaam te ondersteunen. Ik geloof dat we een unieke formule hebben gecreëerd die vandaag de dag ongekend is op de markt en die het concept van supplementen naar de toekomst brengt.

Een virtuele lenteschoonmaak creëren in het lichaam
CEO Dag Bergheim concludeert dat de onderzoekers, wetenschappers en productontwikkelaars van Zinzino enorm veel werk hebben verzet bij het vinden van een natuurlijk alternatief voor de bestrijding van de verouderde cellen die bijdragen aan de veroudering van ons lichaam. De accumulatie van disfunctionele cellen en achteruitgang in regeneratie zijn inherente onderdelen van het verouderingsproces en de snelheid waarmee dit plaatsvindt wordt beïnvloed door de inhoud van de voeding in ons voedsel. Door oude ineffectieve cellen die zich ophopen naarmate we ouder worden uit te spoelen, dient ZinoGene+ hetzelfde doel in het lichaam als een grondige reiniging van ons huis. Het totale effect is als een lenteschoonmaak voor je lichaam.

ZinoGene+ kan nu worden besteld. Lees meer over het volledige Zinzino-productassortiment en hoe te bestellen op zinzino.com
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.