New Balance Oil+ Vegan is nog krachtiger!


Als onderdeel van onze voortdurende ambitie om het Zinzino-assortiment continu te verbeteren, zijn we nu verheugd aan te kondigen dat de beurt aan BalanceOil+ Vegan is gekomen.

Ons populaire veganistische alternatief zal deze zomer beschikbaar zijn in een natuurlijke citroensmaak en zal eind april vanuit onze magazijnen in Europa en in mei op onze verder weg gelegen markten worden verzonden.

Echiumzaadolie is een belangrijk ingrediënt in onze BalanceOil+ Vegan omdat het een van de belangrijkste vetzuren bevat voor de opname van de Omega's, namelijk SDA. We vervangen nu Echium Zaadolie door de nog krachtigere plantenzaadolie; Ahiflower olie.

Nu met Ahiflower-olie en nog meer Omega-3 voordelen.
Ahiflower is een oliezaadgewas dat de rijkste, meest effectieve gecombineerde essentiële vetzuren van een enkele plant biedt met het hoogste natuurlijk voorkomende stearidonzuur (SDA) in een commercieel verkrijgbare plantenolie. De Ahiflower-olie heeft een nog beter vetzuurprofiel dan Echium-zaadolie waardoor het SDA-gehalte in onze BalanceOil + vegan met 40% en het ALA-gehalte met 40% wordt verhoogd.

Al met al zal dit ervoor zorgen dat onze nieuwe BalanceOil+ Vegan nog beter zal zijn in het veilig verhogen van het Omega-3-gehalte in uw cellen en u in een Omega 6:3-balans van minder dan 3:1 zal brengen.

WINKEL HIER
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.