Kan ik mijn Zinzino aankoop herroepen?


Als consument heeft u volgens de wet het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen en zonder speciale reden uw aankoop te herroepen. Bij Zinzino geven we u een verlengde periode van 30 dagen vanaf het moment dat u de goederen heeft ontvangen.

BELANGRIJK! Als u een abonnementsklant bent, kunnen er andere regels van toepassing zijn op het herroepingsrecht. (Hier leest u meer over de toegezegde periode: Hoe lang is de duur van het abonnement?)


Wanneer u  gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht:
  • Breng de Zinzino-klantenservice op de hoogte binnen 30 dagen nadat u de bestelling of een deel ervan heeft ontvangen (bijvoorbeeld een brief per post of e-mail). Er moet duidelijk worden vermeld dat u van gedachten bent veranderd.
  • U bent verantwoordelijk voor het in goede staat houden van het product. U mag het niet gebruiken, maar u mag het natuurlijk wel zorgvuldig onderzoeken. Indien de goederen beschadigd zijn, heeft Zinzino het recht om schadevergoeding te eisen voor de waardevermindering van de goederen. Als de goederen door uw nalatigheid verdwijnen, verliest u uw herroepingsrecht.

Klik op de link naar de Klantenservice waar we u kunnen helpen bij uw abonnement of aankoop.


Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.