Ik wil een eigen Facebook/Instagram pagina creëren voor mijn bedrijf, is dit toegestaan?

Partners worden aangemoedigd om privé groepacounts te creeren met hun teams op paginas zoals: Facebook, WhatsApp, WeChat, enz. om erkenning, promoties, stimulansen en alle andere vertrouwelijke Partner gerelateerde informatie te delen die Zinzino niet publiekelijk wil delen op open sociale media platformen en accounts. Het is Partners toegestaan hun eigen Partner sociale media accounts en pagina's te creëren waar zij Klantpromoties en productinformatie kunnen delen met het publiek. Alle promoties en productinformatie dient te voldoen aan Zinzino's beleidsregels en procedures, vermeld in het document "Marketingregels & ethiek".

Het gebruik van de Zinzino naam, bedrijfsafbeeldingen, uitdrukkingen, producten of handelsmerknamen die eigendom zijn van het bedrijf, is niet toegestaan in de naam van de sociale mediagroep of het pagina-account. Alle accounts en pagina's van sociale media moeten ook voldoen aan het beleid en de procedures van Zinzino.

Als Zinzino-partner vragen we je om jezelf altijd als een onafhankelijke Zinzino partner te presenteren en daarom vragen we je om ons Independent Partner-logo (beschikbaar in je backoffice onder Marketingtools) te gebruiken bij het plaatsen van berichten op je social media-pagina's.

U vindt instructies over hoe u uw naam op Facebook en/of Instagram kunt wijzigen in uw backoffice onder "Facebook" in de bestandsbibliotheek, en u kunt ook een Inspiratielijst vinden met namen die we u aanraden te gebruiken.
Zinzino
Het bericht is vergrendeld voor nieuwe reacties.